Novosti

 • Svijet medija nagrađuje Infokupovce!

  22. svibnja 2011. u 22:05

  Dragi Infokupovci,

  donosimo ponudu Svijeta medija, posebno pripremljenu za vas natjecatelje. Svijet medija je probrao svoju bogatu kolekciju (koju u cjelosti možete pogledati na njihovom webu) i izdvojio nekolicinu zanimljivih artikala samo za vas.

 • Infokup 2011 završen

  21. travnja 2011. u 21:02

  Jučer je u Rapcu svečano završilo 20. državno natjecanje iz informatike i računalstva. U nazočnosti svih organizatora, sponzora, domaćina, članova Državnog povjerenstva i brojnih mentora, pozornicom su se nizali učenici - laureati ovogodišnjeg Infokupa.

 • Drugi dan natjecanja

  20. travnja 2011. u 10:16

  Napetost raste, rezultati se nižu, kao i reakcije. Neke kategorije završile su natjecateljski dio, ostalo je još samo rješavanje žalbi i objava službenih konačnih rezultata.

 • Infokup @ Youtube

  19. travnja 2011. u 15:06

  Dragi Infokupovci,

  Youtube nas prati u stopu! Na službenom Infokup kanalu je dostupan prvi video o državnoj razini Infokupa 2011. Ovaj video je prvi u mini seriji koju ćemo vam pripremiti tijekom ovih nekoliko dana.

 • Prvi dan državnog natjecanja

  18. travnja 2011. u 22:22

  Prvi dan ozbiljnog natjecanja došao je svome kraju.

  Pred panelima koji prikazuju bodove, rezultate i plasman, nastala je prva gužva.

 • Počelo je

  18. travnja 2011. u 0:17

  Državno natjecanje Infokup 2011 svečano je otvoren, prema planu, nakon što je većina sudionika stigla, registrirala se i smjestila. Dvorana nije mogla primiti sve koji su željeli pratiti program nadasve vrijednih i angažiranih domaćina iz škole „Ivo Lola Ribar“.

 • Riješen je internet, hvala Carnetovcima!

  16. travnja 2011. u 22:48

  Dragi Infokupovci,

  ovoga puta se ne obraćamo samo vama. Željeli bismo iskazati zahvalnost svim prijateljima Infokup natjecanja i svim sponzorima koji su omogućili da Infokup danas bude bolji nego što je ikad bio. Ponajviše priznanja ovog puta ide momcima iz Carneta i MIC Varaždina.

 • Još jedan dan

  16. travnja 2011. u 0:56

  Organizatori državnog prvenstva zaposjeli su hotelsko naselje Girandella u Rapcu, a osoblje junački odolijeva njihovim pitanjima, zahtjevima i potrebama. Još par kabela, utičnica i stolova, i sve će biti spremno dočekati val od 328 sudionika, kao i drugih posjetitelja, sponzora, predstavnika medija i domaćina koji se očekuju u nedjelju, 17. travnja.

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.