Novosti

 • Uvid u rezultate evaluacije

  15. ožujka 2011. u 13:04

  Natjecateljima u kategoriji Algoritmi – srednje škole omogućen je pristup rezultatima evaluacije.

 • Neslužbeni rezultati – Algoritmi, srednjoškolska skupina

  14. ožujka 2011. u 15:11

  Natjecanje u kategoriji Algoritmi za srednje škole je završeno. Donosimo vam neslužbene rezlultate natjecanja za obe podskupine.

 • Županijsko natjecanje

  13. ožujka 2011. u 15:38

  Dragi infokupovci, županijsko natjecanje se održava u ponedjeljak 14. ožujka 2011. Ostalo je još jako malo vremena do početka natjecanja, pa vam želimo prenijeti još nekoliko važnih obavijesti prije samog početka.

 • Prijava projekta za razvoj softvera

  10. ožujka 2011. u 8:55

  Dragi razvijatelji softvera, od danas možete formirati tim, poslati dokumentaciju, prezentaciju i screencast.
  Sve ove funkcionalnosti dostupne su isključivo preko stranice vašeg projekta. Opsežnije o svemu dalje u ovoj novosti.

 • Razvoj softvera i potrebna dokumentacija

  5. ožujka 2011. u 22:30

  Niste sigurni što pisana dokumentacija treba sadržavati? Kako treba izgledati prezentacija i što je screencast? Detaljnije o svemu možete pročitati ovdje a za primjer preuzmite dokumentaciju prošlogodišnjeg pobjednika u kategoriji Razvoj softvera za srednje škole.

  Prostor za upload dokumentacije, prezentacija i screencastova biti će otvoren od 10. ožujka 2011. na stranicama Infokupa.

 • Microsoft DreamSpark program

  4. ožujka 2011. u 18:54

  Microsoft DreamSpark program omogućuje učenicima i studentima diljem svijeta softver na besplatno korištenje kako bi im pomoglo da budu budući poduzetnici, inovatori i lideri, a u kontekstu Infokupa - pobjednici.

 • Objava službenih rezultata

  25. veljače 2011. u 23:10

  Dragi natjecatelji, čestitamo od srca svima a posebno onima koji su se svojim znanjem i postignutim rezultatom izborili za svoje mjesto na županijskoj razini Infokup natjecanja.

  Službenu listu pozvanih učenika na županijsko natjecanje možete pogledati ovdje za kategoriju Algoritmi i ovdje za kategoriju Osnove informatike.

 • Stigli su neslužbeni rezultati!

  10. veljače 2011. u 22:01

  Dragi natjecatelji, mentori i ini infokupovci,

  došao je trenutak koji smo svi željno iščekivali: dobili smo neslužbene rezultate školskog natjecanja. Rezultate potražite ovdje za kategoriju Algoritmi i ovdje za kategoriju Osnove informatike.

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.