Novosti

 • Neslužbeni rezultati županijskog natjecanja

  23. veljače 2012. u 17:31

  Dragi sudionici županijskog natjecanja, objavljeni su neslužbeni rezultati Infokup 2012 županijskog natjecanja i započeo je period u kojem možete slati svoje žalbe.
  Više o rezultatima i žalbama pročitajte u ostatku novosti!

 • Krenula županijska razina Infokupa 2012!

  22. veljače 2012. u 9:35

  Počela je druga, županijska, razina Infokupa 2012. Dok čekate da natjecanje završi, pogledajte koji su brojčani pokazatelji za ovu razinu natjecanja.

 • Upute za evaluaciju - Algoritmi, SŠ

  18. veljače 2012. u 23:21

  Kao i prethodnih godina natjecanje u kategoriji Algoritmi za srednje škole se provodi putem evaluatora. Upute za njegovo korištenje možete preuzeti ovdje.
  Detaljnije informacije se nalaze u ostatku novosti.

 • Natjecatelji u Razvoju softvera, pažnja!

  15. veljače 2012. u 0:13

  Otvorili smo upload dokumentacije, a zatvorili prijave projekata. Znaš li što sve i do kada trebaš uploadati? Pročitajte dalje za bitne napomene.

 • Lokacije održavanja županijske razine

  14. veljače 2012. u 9:34

  Donosimo vam popis svih lokacija (po županijama) gdje se održava županijska razina Infokupa, zajedno s bitnim kontakt informacijama za pojedinu lokaciju!

 • Službeni pseudokod za Osnove informatike - srednje škole

  13. veljače 2012. u 19:57

  Dragi natjecatelji i mentori, državno povjerenstvo je donijelo odluku o korištenju službenog pseudokoda prilikom rješavanja zadataka u kategoriji Osnove informatike - srednje škole.

  NAPOMENA: Objavljenja je nova verzija pseudokoda jer je u prethodnoj postojala greška. Molimo vas da preuzmete novu verziju ovdje.

 • Dolazi županijska razina

  8. veljače 2012. u 13:08

  Županijska razina Infokupa 2012 održava se za nešto manje od 15-ak dana, donosimo vam bitne informacije o vremenima pojedinih natjecanja!

 • Objavljene su liste pozvanih na županijsko natjecanje!

  1. veljače 2012. u 10:58

  Dragi natjecatelji, vaša županijska povjerenstva su odlučila! Objavili smo listu pozvanih na ovogodišnje županijsko natjecanje. :)

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.