Novosti

 • Infokup @ Youtube

  19. travnja 2011. u 15:06

  Dragi Infokupovci,

  Youtube nas prati u stopu! Na službenom Infokup kanalu je dostupan prvi video o državnoj razini Infokupa 2011. Ovaj video je prvi u mini seriji koju ćemo vam pripremiti tijekom ovih nekoliko dana.

 • Prvi dan državnog natjecanja

  18. travnja 2011. u 22:22

  Prvi dan ozbiljnog natjecanja došao je svome kraju.

  Pred panelima koji prikazuju bodove, rezultate i plasman, nastala je prva gužva.

 • Počelo je

  18. travnja 2011. u 0:17

  Državno natjecanje Infokup 2011 svečano je otvoren, prema planu, nakon što je većina sudionika stigla, registrirala se i smjestila. Dvorana nije mogla primiti sve koji su željeli pratiti program nadasve vrijednih i angažiranih domaćina iz škole „Ivo Lola Ribar“.

 • Riješen je internet, hvala Carnetovcima!

  16. travnja 2011. u 22:48

  Dragi Infokupovci,

  ovoga puta se ne obraćamo samo vama. Željeli bismo iskazati zahvalnost svim prijateljima Infokup natjecanja i svim sponzorima koji su omogućili da Infokup danas bude bolji nego što je ikad bio. Ponajviše priznanja ovog puta ide momcima iz Carneta i MIC Varaždina.

 • Još jedan dan

  16. travnja 2011. u 0:56

  Organizatori državnog prvenstva zaposjeli su hotelsko naselje Girandella u Rapcu, a osoblje junački odolijeva njihovim pitanjima, zahtjevima i potrebama. Još par kabela, utičnica i stolova, i sve će biti spremno dočekati val od 328 sudionika, kao i drugih posjetitelja, sponzora, predstavnika medija i domaćina koji se očekuju u nedjelju, 17. travnja.

 • Državno natjecanje

  6. travnja 2011. u 21:03

  Završnica ovogodišnjeg Infokupa sve je bliža. Organizatori su pripremili program, a natjecatelji?

  Službeni program odvijanja natjecanja može se pogledati ovdje.

  Sretno svim natjecateljima!

 • Službeni rezultati

  31. ožujka 2011. u 23:27

  Objavljeni su službeni rezultati te popis svih učenika osnovnih i srednjih škola koji su svojim uspjehom na županijskom natjecanju stekli pravo odlaska na 20. Državno natjecanje iz informatike - Infokup 2011, koje će se održati 17. - 20. travnja 2011. u Rapcu.

  Službene rezultate možete pogledati ovdje za kategoriju Algoritmi, ovdje za kategoriju Osnove informatike, te ovdje za Razvoj softvera.

  Čestitamo!

 • Drugi krug evaluacije je završen!

  22. ožujka 2011. u 21:36

  Dostupni su rezultati svih natjecanja nakon ponovne evaluacije i obrade pristiglih žalbi. Nove rezultate možete pogledati na osvježenim rang listama.

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.