Novosti

 • Upute za rad sa sustavom za natjecanje

  7. veljače 2011. u 22:02

  U srijedu, 09. veljače 2011. održava se školsko natjecanje. Na kontrolnim pločama članovi školskog i županijskog povjerenstva sada mogu vidjeti i novu poveznicu "Sustav za natjecanje". Da bi izbjegli nedoumice i da proces obrade rezultata teče što glađe, pripremili smo uputstva za rad sa novim sustavom.

 • Prijave su zatvorene

  5. veljače 2011. u 21:00

  Dragi natjecatelji i mentori, prijave za ovogodišnje Infokup natjecanje službeno su zatvorene.

  Izuzetno smo zadovoljni odazivom i brojem natjecatelja koji su se prijavili, te se nadamo da će cjelokupno natjecanje proći na obostrano zadovoljstvo. Podsjećamo, školska natjecanja su u srijedu, 9. veljače.

 • Produžene prijave za natjecatelje

  1. veljače 2011. u 21:26

  Natjecatelji, prijave smo produžili do petka, 4. veljače 2011. Svi vi koji još uvijek razmišljate o sudjelovanju u Infokup natjecanju ili ste zakasnili s prijavom, još uvijek nije kasno. Prijavite se i sudjelujte!

 • Provjerite svoj profil

  1. veljače 2011. u 20:52

  Dragi sudionici Infokup 2011 natjecanja. Prijave se bliže kraju stoga provjerite imate li na svojim profilima sve uloge koje bi trebali imati. Ako sustav ne zna za vas, onda ne postoji način da budete dio natjecanja.

 • Još samo 7 dana za prijave na školsko natjecanje

  24. siječnja 2011. u 21:27

  Dragi učenici i mentori, ostalo je još samo 7 dana do kraja prijava na školsko natjecanje. Želite sudjelovati? Želite pobjediti? Prijavite se na školsko natjecanje u kategoriji koja vama najviše odgovara i pokažite znanje. Sad je pravo vrijeme da napravite prvi korak prema uspjehu, prijavite se ovdje.

  Prijavite se, sudjelujte i pobijedite. Sretno!

 • Čestitke Infokup zajednici

  20. siječnja 2011. u 21:32

  Želimo pohvaliti cijelokupnu Infokup zajednicu zbog odličnog odaziva i prijave na Infokup.
  Veliko nam je zadovoljstvo vidjeti da veliki broj mladih ljudi zanimaju algoritmi, osnove informatike, te razvoj softvera. Sudjelujući na, usuđujemo se reći, najvećem natjecanju u Hrvatskoj, doista doprinosite razvoju informatičke kulture.

 • Upute za prijavu mentora i natjecatelja

  19. siječnja 2011. u 15:36

  Da biste se prijavili kao natjecatelj ili mentor za ovogodišnje Infokup natjecanje potrebno se prvo registrirati na Infokup portal. Nakon uspješne registracije i prijave na portal slijedi prijava za natjecanje. Na ovoj stranici odaberite želite li se prijaviti kao mentor ili kao natjecatelj.

 • Dobrodošlica članovima povjerenstava

  13. siječnja 2011. u 20:34

  Ovim putem želimo pozdraviti sve članove državnog povjerenstva i sve članove županijskih povjerenstava.

  Infokup portal je službeno objavljen i ovo što vidite je konačna, javna verzija. Testiranja su trajala neko vrijeme, ali sada je sve spremno. Stoga molimo da se članovi povjerenstava, koji to već nisu napravili, prijave za povjerenstvo kojem pripadaju.

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.