Novosti

 • Upute za prijavu mentora i natjecatelja

  19. siječnja 2011. u 15:36

  Da biste se prijavili kao natjecatelj ili mentor za ovogodišnje Infokup natjecanje potrebno se prvo registrirati na Infokup portal. Nakon uspješne registracije i prijave na portal slijedi prijava za natjecanje. Na ovoj stranici odaberite želite li se prijaviti kao mentor ili kao natjecatelj.

 • Dobrodošlica članovima povjerenstava

  13. siječnja 2011. u 20:34

  Ovim putem želimo pozdraviti sve članove državnog povjerenstva i sve članove županijskih povjerenstava.

  Infokup portal je službeno objavljen i ovo što vidite je konačna, javna verzija. Testiranja su trajala neko vrijeme, ali sada je sve spremno. Stoga molimo da se članovi povjerenstava, koji to već nisu napravili, prijave za povjerenstvo kojem pripadaju.

 • Infokup 2011

  10. siječnja 2011. u 13:03

  Točno 20 godina nakon prvih natjecanja iz informatike i računalstva, ona dobivaju novo zajedničko ime i novi izgled. Ovogodišnja natjecanja, nazvana Infokup, okupit će najbolje informatičare iz cijele Hrvatske na državnom finalu u Rabcu - mjestu gdje je sve i počelo.

 • Infokup portal

  10. siječnja 2011. u 12:50

  Sa željom da se unaprijedi i modernizira proces natjecanja izrađen je novi portal. Infokup portal predstavlja najveću promjenu u održavanju natjecanja iz informatike i računalstva. Donosi novi način informiranja o natjecanju i novi način prijave i komunikacije natjecatelja, mentora i organizatora, a sve to kroz moderno, intuitivno i svježe sučelje.

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.