Novosti

 • Microsoft DreamSpark program

  4. ožujka 2011. u 18:54

  Microsoft DreamSpark program omogućuje učenicima i studentima diljem svijeta softver na besplatno korištenje kako bi im pomoglo da budu budući poduzetnici, inovatori i lideri, a u kontekstu Infokupa - pobjednici.

 • Objava službenih rezultata

  25. veljače 2011. u 23:10

  Dragi natjecatelji, čestitamo od srca svima a posebno onima koji su se svojim znanjem i postignutim rezultatom izborili za svoje mjesto na županijskoj razini Infokup natjecanja.

  Službenu listu pozvanih učenika na županijsko natjecanje možete pogledati ovdje za kategoriju Algoritmi i ovdje za kategoriju Osnove informatike.

 • Stigli su neslužbeni rezultati!

  10. veljače 2011. u 22:01

  Dragi natjecatelji, mentori i ini infokupovci,

  došao je trenutak koji smo svi željno iščekivali: dobili smo neslužbene rezultate školskog natjecanja. Rezultate potražite ovdje za kategoriju Algoritmi i ovdje za kategoriju Osnove informatike.

 • Završeno je školsko natjecanje

  9. veljače 2011. u 22:43

  Čestitamo svim natjecateljima na postignutom uspjehu nakon prve, školske razine Infokup natjecanja!

 • Upute za rad sa sustavom za natjecanje

  7. veljače 2011. u 22:02

  U srijedu, 09. veljače 2011. održava se školsko natjecanje. Na kontrolnim pločama članovi školskog i županijskog povjerenstva sada mogu vidjeti i novu poveznicu "Sustav za natjecanje". Da bi izbjegli nedoumice i da proces obrade rezultata teče što glađe, pripremili smo uputstva za rad sa novim sustavom.

 • Prijave su zatvorene

  5. veljače 2011. u 21:00

  Dragi natjecatelji i mentori, prijave za ovogodišnje Infokup natjecanje službeno su zatvorene.

  Izuzetno smo zadovoljni odazivom i brojem natjecatelja koji su se prijavili, te se nadamo da će cjelokupno natjecanje proći na obostrano zadovoljstvo. Podsjećamo, školska natjecanja su u srijedu, 9. veljače.

 • Produžene prijave za natjecatelje

  1. veljače 2011. u 21:26

  Natjecatelji, prijave smo produžili do petka, 4. veljače 2011. Svi vi koji još uvijek razmišljate o sudjelovanju u Infokup natjecanju ili ste zakasnili s prijavom, još uvijek nije kasno. Prijavite se i sudjelujte!

 • Provjerite svoj profil

  1. veljače 2011. u 20:52

  Dragi sudionici Infokup 2011 natjecanja. Prijave se bliže kraju stoga provjerite imate li na svojim profilima sve uloge koje bi trebali imati. Ako sustav ne zna za vas, onda ne postoji način da budete dio natjecanja.

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.