Otvorene su prijave za natjecatelje i mentore

Otvorene su prijave za natjecatelje i mentore

15. prosinca 2013. u 10:30

Dragi natjecatelji i poštovani mentori, otvorene su prijave za Natjecanje iz informatike i računalstva (Infokup 2014).

Svi sudionici natjecanja (učenici, mentori, povjerenstva) trebaju imati svoj račun putem kojeg se prijavljuju u sustav (gumb Prijava). Ukoliko se prvi put prijavljuju u sustav trebaju izvršiti registraciju (gumb Registracija), zapamtiti svoje pristupne podatke, a zatim se prijaviti u sustav. Sudionici koji su prethodnih godina sudjelovali na natjecanju, prijavljuju se s već postojećim, istim, korisničkim računom.

U sustav se prvi prijavljuju odgovorni mentori. Odgovorni mentor odobrava vanjskog mentora koji se prijavio u sustav ukoliko zadovoljava sve navedene uvjete za vanjskog mentora. Link za prijavu mentora.
Da bi se učenik mogao prijaviti na natjecanje, potrebno je da je u sustavu već prijavljen njegov odgovorni mentor. Učenik prilikom prijave dužan je u sustavu odabrati svog odgovornog mentora te proizvoljno i ne nužno odabire vanjskog mentora ukoliko ga ima. Bez odabranog odgovornog mentora, učenik ne može sudjelovati na natjecanju, jer njegovu prijavu potvrđuje isključivo odgovorni mentor. Link za prijavu učenika.

Školska i Županijska povjerenstva prijavljuju se putem tajnog linka. Školska i Županijska povjerenstva dužna su imenovati odgovornu osoba koja će u sustavu pratiti prijave natjecatelja putem administratorskog sučelja.
Čim se prijave sva županijska povjerenstva, na ovim stranicama objaviti ćemo kontakte odgovornih osoba županijskih povjerenstava.

Prijavite se, s veseljem Vas očekujemo.
Infokup tim

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.