Savjeti vezani uz smještaj na državnoj razini

Savjeti vezani uz smještaj na državnoj razini

12. ožujka 2018. u 14:21

Pozdrav ekipo, nadamo se da ste spremni za državnu razinu i natjecanje koje vas očekuje.
Primošten, mali gradić u Šibensko-kninskoj županiji po 7. put zaredom domaćin je državne razine najvećeg i najbitnijeg događaja za mlade informatičare u RH, Državnog natjecanja iz informatike. Ukoliko prvi puta dolazite na državno natjecanje, prije nego što se upustite u u natjecateljski dio priče, potrebno je snaći se po hotelskom kompleksu, smjestiti se istražiti što se sve nudi.

Prilikom dolaska na recepciju hotela, svi sudionici preuzimaju akreditacije koje sadrže potpuni program natjecanja sa svim vremenima i lokacijama održavanja.

Pripremili smo nekoliko savjeta za vas koji će vam pomoći u snalaženju:
- Prilikom dolaska u hotelski kompleks, recepcija hotela je drugi po redu ulaz u hotel, prvi ulaz je za dolazak do natjecateljskih dvorana s vanjske strane.
- Kako je prijava u hotel do 16.00h (nije fiksno), natjecatelji i mentori nemaju ručak prvi dan, već počinju s večerom.
- Restoran hotela nalazi se odmah ispod recepcije.
- Svi obroci su tipa švedski stol a trajanje je: doručak od 07:00 do 9:00, ručak od 12:00 do 14:00, večera od 19:00 do 21:00.
- Hotelske dvorane u kojima se odvija natjecateljski dio nazvane su imenima: Kravata, Penkala i Taverna. One se nalaze na gotovo istom mjestu, jednom kad pronađete barem jednu znate gdje su i ostale.
Kao što smo napomenuli na početku, do dvorana se može doći i kroz prvi po redu ulaz u hotel.
- Hotelski bazen i većina drugih zabavnih sadržaja koje hotel nudi su otvoreni za korištenje. (Neke aktivnosti nisu dostupne vansezonskog perioda)
- U starom djelu grada Primoštena radi nekoliko restorana i ugostiteljskih obrta (vansezonski period).
- Hotel posjeduje caffe bar koji radi svakim danom (na katu kod recepcije), te noćni Piano bar koji radi svakim danom od 21.00h.
- Hotel posjeduje parking zonu, ali kapacitet je ograničen.
- Blizu hotela nalaze se bankomati svih većih banaka.
- U blizini hotela (cca 150 metara) nalazi se Konzum.

Nadamo se da ćete se brzo snaći i uživati u prekrasnom Primoštenu do početka natjecanja, kada i kreće borba za najbolji rezultat.
Nadamo se da ste spremni, jer, stigao je izazov za najbolje od najboljih! :)

Fotografije Primoštena možete vidjeti ovdje.

Organizacija natjecanja

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.