Što se događa u Primoštenu zadnjih par dana?

Što se događa u Primoštenu zadnjih par dana?

17. ožujka 2012. u 18:02

Prvi val članova organizacije u hotel je došao u petak, 16. ožujka oko 14:00 sati. Nakon kratkog upoznavanja sa osobljem hotela bacili su se na posao - potrebno je donijeti, složiti i pripremiti 48 natjecateljskih računala.

Kongresna dvorana, gdje će se održati natjecanje u kategoriji Algoritmi, trenutno je preplavljena mrežnim i naponskim kabelima, konfiguriranim natjecateljskim računalima i opremom potrebnom da se nešto ovakvo izvede. Na većini računala je postavljena instalacija Windows XP operativnog sustava, dok je na manjem broju postavljen Ubuntu za natjecatelje koji su iskazali želju natjecati se na ovom operativnom sustavu. Set instaliranih alata vjerno prati službene propozicije, uz dodatak najboljih tekstualnih editora za programere - Vim, Emacs, Notepad++ i Notepad 2. Vjerujemo da će ovakav izbor alata zadovoljiti sve sudionike.

Proces pripreme Kongresne dvorane možete slikovno pratiti i na našem službenom Facebook-u.

U subotu, 17. ožujka, u Primošten je došao i drugi val organizacije. Radi se na uređenju ostalih prostorija natjecanja, pripremi sustava za natjecanje te info plazmi za objavu rezultata.

Većina natjecanja odvija se u istom dijelu hotelskog kompleksa, što znatno olakšava pronalazak i dolazak do natjecateljskih prostorija. Natjecatelji su smješteni u blizini natjecateljskih prostorija, a mentori i organizatori su smješteni u odvojenom, nešto daljem dijelu hotela. Glavna recepcija i restoran hotela nalaze se upravo između ta dva dijela hotelskog kompleksa (neslužbeno: hrana u hotelskom restoranu je super).

Toliko od nas za sada,
Vaš Infokup tim

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.