Prijave projekata i upload za kategoriju Razvoj softvera i poduzetništvo

Prijave projekata i upload za kategoriju Razvoj softvera i poduzetništvo

28. siječnja 2016. u 0:00

Prijave projekata i upload za kategoriju Razvoj softvera i poduzetništvo su otvoreni.

Natjecatelji, voditelji projekata, već sada mogu započeti s prijavama novog projekta. Ostali članovi projektnog tima se prijavljuju tek nakon što se prijavi sami projekt. Prijava se odvija preko stranice projekta kada ga jednom kreirate.

Prijave projekata i upload za Razvoj softvera otvoreni su do 7. veljače u 22.00h, a od tog termina pa do 13. veljače 2016. u 22:00 h. biti će otvorena mogućnost uploada izvornog koda projekta, a o čemu ćete biti naknadno obaviješteni.

Primjeri: dokumentacija, screencast

Svi radovi u kategoriji razvoj softvera trebaju biti prezentirani županijskom povjerenstvu.

Napominjemo da softverski radovi koji na poslužitelju ne sadrže svu potrebnu dokumentaciju (tehnička dokumentacija, power point prezentacija, screen cast) do zadanog datuma neće ući u izbor za natjecanje na državnoj razini.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja obratite nam se porukom na facebook stranici, ili mailom, koristeći se AAI identitetom (@skole.hr), na info@infokup.hr

Puno sreće u izradi vaših softverskih radova!
Vaš Infokup tim

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.