Upute za prijavu mentora i natjecatelja

Upute za prijavu mentora i natjecatelja

19. siječnja 2011. u 15:36

Da biste se prijavili kao natjecatelj ili mentor za ovogodišnje Infokup natjecanju potrebno se prvo registrirati na Infokup portal. Nakon uspješne registracije i prijave na portal slijedi prijava za natjecanje. Na ovoj stranici odaberite želite li se prijaviti kao mentor ili kao natjecatelj.


Mentor:

1. Na sljedećoj stranici potrebno je ispuniti službene podatke. Unesene podatke na prijavi za natjecanje dobro provjerite, oni se koriste za provedbu natjecanja i važno je da su ispravni.

2. Nakon službenih podataka potrebno je ispuniti podatke o vašem zaposlenju.

3. Prijava je sada uspješno završena. Sada vas natjecatelji u svojoj prijavi mogu odabrati za svog mentora. O svakom prijavljenom natjecatelju koji vas je odabrao za mentora bit ćete obaviješteni, a njegovu prijavu možete prihvatiti ili odbiti korištenjem kontrolne ploče.

Napomena: Nakon uspješne prijave za mentora u gornjem desnom kutu portala pojavit će vam se mala ikona koja vodi na kontrolnu ploču. Tamo možete provjeriti sve prijave vaših učenika te ih odobriti ili odbiti. Molimo vas da prije nego što prijavljenog učenika odobrite ili odbijete provjerite njegove službene podatke na njegovom profilu.Natjecatelj:

1. Na sljedećoj stranici potrebno je ispuniti službene podatke. Unesene podatke na prijavi za natjecanje dobro provjerite, oni se koriste za provedbu natjecanja i važno je da su ispravni.

2. Nakon službenih podataka potrebno je ispuniti podatke o županiji, školi i razredu koji pohađate.

3. Zatim je potrebno odabrati mentora (možete ga pronaći po prezimenu). Da bi mogli odabrati svog mentora on prethodno mora napraviti svoju prijavu za mentora.

4. Na istoj stranici odaberite natjecanja u kojima se želite natjecati ove godine.

5. Prijava je sada uspješno završena.

Napomena: Nakon uspješno izvršene prijave za natjecatelja vaša prijava čeka odobrenje vašeg mentora. Nakon što vam mentor odobri ili odbije prijavu dobit ćete obavijest, a ukoliko je prijava prihvaćena uspješno ste prijavljeni za ovogodišnji Infokup.

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.