Rezultati školske razine natjecanja

Rezultati školske razine natjecanja

23. siječnja 2023. u 21:20

Objavljeni rezultati predstavljaju stanje u sustavu za natjecanje u trenutku objave.

Eventualne izmjene, koje od sada mogu unositi isključivo odgovorne osobe županijskih povjerenstava su moguće, s obavezom izvještavanja Državnog povjerenstva o svakoj izmjeni i razlogu za nju.

Rok za objavu konačnih rezultata školskog natjecanja i popisa pozvanih na županijsku razinu je petak, 3. veljače 2023.

Bodovni prag za pozivanje učenika na županijsku razinu donosi svaka županija za sebe ovisno o svojim rezultatima i mogućnostima i ta odluka nije u nadležnosti Državnog povjerenstva.

Državno povjerenstvo čestita svim učenicima i njihovim mentorima na postignutim rezultatima.


Također, sve učenike, mentore i članove školskih povjerenstava želimo obavijestiti o sljedećem:

U petak, 20. siječnja 2023. godine, oko 14:25 sati, došlo je do tehničkih problema u radu usluge https://login.carnet.hr/ te je prijava na sustav Loomen za natjecanja bila otežana.
CARNET je intenzivno radio na otklanjanju poteškoća te je problem riješen oko 14:50 sati kada su svi natjecatelji mogli neometano pristupiti sustavu.
CARNET se potom ispričao organizatorima i sudionicima na neugodnostima koje je ova poteškoća prouzročila u provedbi natjecanja iz informatike (kategorija Digitalne kompetencije).
Nakon rješavanja problema od strane CARNET-a, tim za Digitalne kompetencije produljio je vrijeme za rješavanje testa do 16:00 sati. Tako su svi učenici koji su pristupili testu do 15:00 sati imali 60 minuta za rješavanje testa. Nakon promjene vremena pisanja testa, ažuriralo se i preostalo vrijeme učenicima kojima je rješavanje testa bilo u tijeku.

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.