Prijave za natjecanje su otvorene!

Prijave za natjecanje su otvorene!

11. siječnja 2023. u 10:45

Dragi natjecatelji i poštovani mentori,
otvorene su prijave za natjecanje iz informatike.

Svi sudionici natjecanja (učenici, mentori, povjerenstva) trebaju imati svoj račun putem kojeg se prijavljuju u sustav. Ako sudionik nema kreiran svoj račun, prvo se treba registrirati.
Sudionici koji su prethodnih godina sudjelovali na natjecanju, prijavljuju se s već postojećim, istim, korisničkim računom.

Postupak prijave za mentore:
- U sustav se prvi prijavljuju odgovorni mentori.
- Odgovorni mentor potvrđuje vanjskog mentora koji se prijavio u sustav ako zadovoljava sve navedene uvjete za vanjskog mentora.
Link za prijavu mentora.


Postupak prijave za natjecatelje:
- Da bi se učenik mogao prijaviti na natjecanje, potrebno je da je u sustavu već prijavljen njegov odgovorni mentor.
- Učenik prilikom prijave u sustavu ima obvezu odabrati svog odgovornog mentora te mogućnost odabira svog vanjskog mentora
- Učenik koji u prijavi ne navede odgovornog mentora ne može sudjelovati na natjecanju, jer jedino odgovorni mentor može potvrditi/odobriti njegovu prijavu.
Link za prijavu učenika.


Dodatno, u sustav na adresi natjecanja.azoo.hr podatke o prijavljenim učenicima, prema uputama koje imaju, unose odgovorne osobe u školama koje je imenovao ravnatelj.

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.