Infokup 2011 završen

Infokup 2011 završen

21. travnja 2011. u 21:02

Jučer je u Rapcu svečano završilo 20. državno natjecanje iz informatike i računalstva. U nazočnosti svih organizatora, sponzora, domaćina, članova Državnog povjerenstva i brojnih mentora, pozornicom su se nizali učenici - laureati ovogodišnjeg Infokupa. Što po razredima; od petog osnovne do mature, što po kategorijama; Algoritmi, Osnove informatike i Razvoj softvera, šezdesetak najboljih učenika popelo se na pozornicu, primilo nagrade i priznanja, i sa širokim osmjehom na licu uživalo u svom trenutku slave – pa oni su najbolji u državi!

Osoblje hotelskog naselja jedva je dočekalo ponovo zatvoriti hotele kojima se protekla tri dana razlijegali zvuci mladenačkog veselja, radosti, pa i tuge, dok su završavala natjecanja i objavljivali se rezultati. Organizatori su, umorni ali zadovoljni da je sve gotovo, polako otpočeli pakirati opremu, motati kilometre kabela, vaditi kutije i uklanjati tragove informatičkog boja kojeg su upriličili najboljima u Hrvatskoj.
Dojmovi se još sliježu, ali vjerujemo da svi koji su ovih dana bili u Rapcu imaju razloga za zadovoljstvo obavljenim, te sada mogu na miru sjesti i sagledati što bi dogodine moglo biti još bolje, još uspješnije, još zanimljivije, još ljepše, još vrjednije dugog pamćenja,
još …

Mnogo je mogućih … još… i važno je da ih ima. Jer, 21. državno natjecanje doći će nam nevjerojatnom brzinom i želimo biti još spremniji.

U ime svih organizatora pozdravljamo sudionike s nostalgičnim pozdravom: „Vidimo se dogodine!“

Napomena: Događaje sa ovogodišnjeg Infokupa možete pogledati na sljedećim snimkama:

- Prvi dan
- Drugi i treći dan

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.