Drugi dan natjecanja

Drugi dan natjecanja

20. travnja 2011. u 10:16

Napetost raste, rezultati se nižu, kao i reakcije. Neke kategorije završile su natjecateljski dio, ostalo je još samo rješavanje žalbi i objava službenih konačnih rezultata.

Drugi dan protekao je radno. U pauzama između natjecanja, mnogi nisu ni primijetili predivan dan koji je najozbiljnije najavljivao ljeto; nedostajala je samo pjesma cvrčaka. Natjecatelji su se već međusobno zbližili; nije ni čudo, satima sjede jedan pored drugoga i rješavaju zadatke koji uspjeh znače. U pauzama ili po završenom natjecanju, nalaze se u grupicama i komentiraju: „Ufff, ove godine su zadaci teški! Tko zna koliko bodova sam uspio sakupiti.“

Zahvaljujući superiornoj podršci na webu, rezultati, oni neslužbeni naravno, jer žalbe se moraju riješiti da bi postali službeni i konačni, u veoma kratkom vremenu mogu se vidjeti ili pročitati na velikom zaslonu pred uredom organizacije natjecanja. Nekolicina likuje i oduševljeni osvojenim bodovima skaču i vikom izražavaju svoje zadovoljstvo. Drugi, pak, djeluju pomalo pokislo, očito svjesni da nisu mogli bolje, dok treći ne vjeruju svojim očima i kreću na pisanje žalbe. Sve u svemu, jedan tipičan dan za jedno tipično, iako ne i već viđeno natjecanje.

Ostaje nam još jedino vidjeti hoće li tipično završiti i posljednji dan – treći dan.

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.