Dobrodošlica članovima povjerenstava

Dobrodošlica članovima povjerenstava

13. siječnja 2011. u 20:34

Infokup portal je službeno pušten u rad. Verzija portala koju vidite je konačna i službena, pa vas kao članove povjerenstva molimo da se prijavite za svoje uloge, ukoliko to već niste napravili.

Prvi korak kojeg trebate napraviti je registracija na portal. Registrirati se možete prateći poveznicu. Nakon registracije možete uređivati vlastiti profil (promjena podataka, promjena slike i sl.).

NB: Članovi povjerenstava su dužni poslati svoje profilne slike.

Sljedeći i ujedno najvažniji korak je prijavljivanje za određeno povjerenstvo. Za tu prijavu trebate dobiti pozivnicu s poveznicom putem koje se prijavljujete. Ako niste dobili poveznicu za prijavu za povjerenstvo, javite nam se na info@infokup.hr.

NB: Opis postupka registracije za županijsko povjerenstvo možete pronaći u sljedećem dokumentu.

Sve pogreške na koje naiđete, nelogičnosti, nejasnoće, moguće prijedloge i pitanja pošaljite nam na službeni mail info@infokup.hr.

Hvala vam unaprijed na uloženom trudu i vašem doprinosu funkcionalnosti zajedničkog nam portala. Uvjereni smo da će taj trud pomoći da ovogodišnji Infokup svima ostane u lijepom sjećanju.

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.