Obavijest i hodogram županijskim povjerenstvima o načinu provedbe natjecanja u kategorijama Digitalne kompetencije i Osnove informatike

Obavijest i hodogram županijskim povjerenstvima o načinu provedbe natjecanja u kategorijama Digitalne kompetencije i Osnove informatike

28. veljače 2021. u 20:15

Poštovani članovi županijskih povjerenstava,

Natjecanje u kategorijama Digitalne kompetencije 5 i Digitalne kompetencije 6 održat će se 3. ožujka 2021. godine u vremenu od 15:00 do 16:00 sati.

Natjecanje u kategoriji Osnove informatike 7/8 održat će se 3. ožujka 2021. godine u vremenu od 16:30 do 17:30 sati.

Natjecanje u kategoriji Osnove informatike za srednje škole održat će se 3. ožujka 2021. godine u vremenu od 13:00 do 14:00 sati.

Za sve navedene kategorije učenici moraju imati pristupne podatke za svoj AAI@EduHr elektronički identitet, te moraju biti upisani u odgovarajuće virtualne učionice u kojima se provodi natjecanje na MOOC sustavu.

U nastavku možete preuzeti upute za županijsku razinu natjecanja u kategorijama Digitalne kompetencije i Osnove informatike za osnovne i srednje škole.

Molimo da se upoznate s uputama prije početka natjecanja.

Hodogram - srednje škole
Hodogram - osnovne škole

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.