Županijska razina natjecanja iz informatike u kategorijama Primjena algoritama OŠ i SŠ

Županijska razina natjecanja iz informatike u kategorijama Primjena algoritama OŠ i SŠ

24. veljače 2021. u 19:30

Županijsko natjecanje u kategorijama Primjena algoritama OŠ i Primjena algoritama SŠ odvijat će se na način da će svim natjecateljima Evaluator biti dostupan tijekom cijelog natjecanja.

U kategoriji Primjena algoritama OŠ učenici će putem Evaluatora za vrijeme natjecanja moći slati svoja rješenja na djelomičnu evaluaciju (Evaluator će provjeriti sintaktičku ispravnost poslanog rješenja i evaluirati ga na test primjerima iz teksta zadatka).
Upute za natjecatelje u kategoriji Primjena algoritama OŠ

U kategoriji Primjena algoritama SŠ, učenici će putem Evaluatora za vrijeme natjecanja moći slati svoja rješenja na potpunu evaluaciju (full feedback). Za službene testne primjere bit će vidljiv ishod evaluacije, ali ne i detalji poput ulaza/izlaza, potrošenog vremena i memorije.
Upute za natjecatelje u kategoriji Primjena algoritama SŠ

Za sve navedene učenike pripremili smo PROBNO NATJECANJE s prigodnim zadacima pogodnima za vježbu i upoznavanje Evaluatora.

Učenici Evaluatoru (i za probno natjecanje i za pravo natjecanje) mogu pristupiti istim pristupnim podacima koje koriste za prijavljivanje u portal https://informatika.azoo.hr/

URL: https://evaluator.hsin.hr/
Username: (korisničko ime s portala)
Password: (zaporka s portala)

Probno natjecanje bit će dostupno sve do utorka 2. ožujka do 18:00 sati.

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.