Počelo je

Počelo je

18. travnja 2011. u 0:17

Državno natjecanje Infokup 2011 svečano je otvoren, prema planu, nakon što je većina sudionika stigla, registrirala se i smjestila. Dvorana nije mogla primiti sve koji su željeli pratiti program nadasve vrijednih i angažiranih domaćina iz škole „Ivo Lola Ribar“. Uz pozdravne riječi domaćina, organizatora i uzvanika, praćenih dječjim zborom i pjevačima i plesačima iz školskih klupa, svečanost je najavila početak bogatog programa natjecanja.

Počelo se s probnim natjecanjem kako bi se provjerila oprema i propisani postupci pred sutrašnje veliko nadmetanje, a i prvo predavanje se upriličilo za autore softverskih rješenja koji će svoje radove morati prezentirati pred stručnim žirijem. Dio ocjenjivača upriličio je neformalni razgovor na temu kako održati prezentaciju i što očekivati. Ako je suditi po brojnim pitanjima, predavanje je bilo pun pogodak.

Završnicu prvog dana označio je sastanak Državnog povjerenstva na kojem se napravio presjek kroz do sada urađeno i uskladilo aktivnosti u narednim danima natjecanja. Uočene nedostatke poput nedostatne pokrivenosti internetom pokušat će se otkloniti u hodu, jer nam je svima želja da ovo bude natjecanje za pamćenje.

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.