Još jedan dan

Još jedan dan

16. travnja 2011. u 0:56

Organizatori državnog prvenstva zaposjeli su hotelsko naselje Girandella u Rapcu, a osoblje junački odolijeva njihovim pitanjima, zahtjevima i potrebama. Još par kabela, utičnica i stolova, i sve će biti spremno dočekati val od 328 sudionika, kao i drugih posjetitelja, sponzora, predstavnika medija i domaćina koji se očekuju u nedjelju, 17. travnja.

Negdje od podne na središnjoj recepciji svi koji pristignu moći će se prijaviti, uzeti svoju akreditaciju s programom i upoznati se s novim nazivima paviljona s kojim su nas domaćini pokušali zbuniti. U povjerenju, ni oni se baš ne snalaze u novim nazivima. O ovakvim i sličnim izmjenama obavijesti će se redovno nalaziti na velikim zaslonima, kao i u službenim prostorima natjecanja u koje će pristup imati samo sudionici koji sa sobom imaju svoju akreditaciju.

Smještaj sudionika usklađen je s mentorima i članovima povjerenstva, pa vjerujemo da će se svatko udobno smjestiti i krenuti u obilazak i upoznavanje prostora koji će im narednih dana omogućiti da pokažu što znaju, da se zabave i opuste. Nadamo se da će natjecatelji biti uspješni, a domaćini i organizatori zadovoljni s provedbom najvećeg do sada natjecanja iz informatike i računalstva u Hrvatskoj.

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.