Provedba županijske razine natjecanja

Provedba županijske razine natjecanja

13. veljače 2020. u 20:00

Poštovani mentori, natjecatelji i povjerenstva, objavljujemo kratke upute za pripremu i provedbu županijske razine natjecanja koje se održava 14. veljače 2020. godine.

Prije početka natjecanja

Svaki natjecatelj treba dobiti upute za natjecatelje i zadatke. Upute i zadaci mogu biti u istom dokumentu ili mogu biti dva različita dokumenta, ovisno o kategoriji natjecanja. Upute za natjecatelje i zadaci, za pojedinu kategoriju natjecanja, bit će dostupni odgovornim osobama županijskih povjerenstava na portalu sat vremena prije početka natjecanja u toj kategoriji.

Sve odgovorne osobe županijskih povjerenstava imaju pristup dokumentima preko Kontrolna ploča -> Sustav za natjecanja -> Županijsko natjecanje.
Ovdje možete vidjeti kako bi to trebalo izgledati.

Već sada su vidljivi učenici koji su pozvani na županijsku razinu.

Prema propozicijama objavljujemo vremenik provedbe:
Županijska razina: 14. veljače (petak) 2020.
- 09:00 Logo
- 09:00 Primjena algoritama SŠ
- 12:00 Primjena algoritama OŠ
- 13:00 Osnove informatike SŠ
- 15:00 Digitalne kompetencije
- 16:30 Osnove informatike OŠ
- prezentacija softverskih radova - prema odluci županijskog povjerenstva


Evaluacija rješenja

Provedba evaluacije dužnost je županijskog povjerenstva. Sve potrebne upute će pravovremeno biti dostavljene od strane voditelja kategorija za kategoriju Algoritmi.

Ukoliko imate problema ili pitanja u vezi administracije natjecanja ili tehničkih problema sa portalom molim da se obratite državnom povjerenstvu na adresu dp-informatika@azoo.hr.

Organizacija natjecanja

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.