Prijave projekata i upload za razvoj softvera

Prijave projekata i upload za razvoj softvera

28. siječnja 2019. u 12:25

Prijave projekata i upload za kategoriju razvoj softvera su otvoreni.

Voditelji projekata mogu započeti s prijavama svojeg projekta. Ostali članovi projektnog tima prijavljuju se tek nakon što se prijavi sam projekt. Prijava se odvija preko stranice projekta (url adrese) kada ga jednom kreirate.

Prijave projekata i upload za Razvoj softvera otvoreni su do petka 8. veljače 2019. do 17 sati.

Molimo vas da na vrijeme prijavite projekte i izvršite upload jer se naknadni zahtjevi neće uvažiti.
Napominjemo da softverski radovi koji do 8. veljače 2019. na poslužitelju ne sadrže svu potrebnu dokumentaciju (tehnička dokumentacija, screencast, izvorni kod), neće ući u izbor za Natjecanje ni na županijskoj ni državnoj razini.

Svim natjecateljima u kategoriji Razvoj softvera koji izvrše upload dokumentacije, screencasta i izvornog koda, od 11. veljače u 9 sati do zatvaranja državnog Natjecanja bit će omogućen pristup dokumentaciji i screencastu svih radova prijavljenih na Natjecanje.

UPLOAD TRENUTNO NIJE OTVOREN, ISTO ĆE BITI OMOGUĆENO U SLJEDEĆIH PAR DANA!

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja molimo da se obratite Državnom povjerenstvu na adresu dp-informatika@azoo.hr putem vašeg AAI@edu.hr korisničkog računa (@skole.hr)

Puno sreće u izradi vaših softverskih radova!
Povjerenstvo kategorije Razvoj softvera

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.