Obavijest o produljenju roka prijava na natjecanje!

Obavijest o produljenju roka prijava na natjecanje!

23. siječnja 2019. u 12:22

OBAVIJEST O PRODULJENJU ROKA ZA PRIJAVU NA NATJECANJE

Poštovani sudionici natjecanja,

Nekoliko mentora je jučer, nakon isteka roka za prijavu, obavijestilo Državno povjerenstvo kako se njihovi učenici nisu prijavili do roka navedenog u Propozicijama jer je mentorima u četvrtak, 17. siječnja 2019 stigla s adrese obavijesti@infokup.hr poruka elektroničke pošte kako imaju još tjedan dana za prijavu.


Državno povjerenstvo podsjeća sve sudionike natjecanja kako su svi rokovi i uvjeti natjecanja navedeni u odobrenim i objavljenim Propozicijama te kako je službena e-mail adresa s koje se upućuju vjerodostojne obavijesti o provedbi natjecanja ona navedena u Propozicijama: dp-informatika@azoo.hr.

Utvrđeno je kako je poruku koju su mentori primili u četvrtak (prenosimo ju u nastavku ove obavijesti) poslao sam CMS sustav na portalu za natjecanje, automatski. Nije ga poslalo Državno povjerenstvo.

Kako bi se omogućilo sudjelovanje na natjecanju učenicima koji se nisu još prijavili iz gore navedenog razloga, Državno povjerenstvo obavještava sudionike natjecanja kako je rok za prijavu na natjecanje produljen do četvrtka, 24.1.2019 u 15:00 sati.

S poštovanjem,
U ime Državnog povjerenstva,
Darko Jureković

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.