Županijska razina natjecanja

Županijska razina natjecanja

8. veljače 2018. u 12:21

Poštovani mentori, natjecatelji i povjerenstva, objavljujemo kratke upute za pripremu i provedbu županijske razine natjecanja koje se održava 9. veljače 2018. godine.

Prije početka natjecanja

Svaki natjecatelj treba dobiti upute za natjecatelje i zadatke. Upute i zadaci mogu biti u istom dokumentu ili mogu biti dva različita dokumenta, ovisno o kategoriji natjecanja. Upute za natjecatelje i zadaci, za pojedinu kategoriju natjecanja, bit će dostupni odgovornim osobama školskih povjerenstava na portalu sat vremena prije početka natjecanja u toj kategoriji.

Sve odgovorne osobe županijskih povjerenstava imaju pristup dokumentima preko Kontrolna ploča -> Sustav za natjecanja -> Županijsko natjecanje.

Već sada su vidljivi učenici koji su pozvani na županijsku razinu.

Prema propozicijama objavljujemo vremenik provedbe:
Županijska razina: 9. veljače (petak) 2018.
-u 9.00 sati LOGO
-u 9.00 sati Primjena algoritama SŠ
-u 14.30 sati Primjena algoritama OŠ
-u 13.00 sati Osnove informatike
-prezentacija softverskih radova – po odluci školskog povjerenstva


Evaluacija rješenja

Provedba evaluacije dužnost je županijskog povjerenstva. Sve potrebne upute će pravovremeno biti dostavljene od strane voditelja kategorija za kategoriju Algoritmi.

Ukoliko imate problema ili pitanja u vezi administracije natjecanja ili tehničkih problema sa portalom molim da se obratite državnom povjerenstvu na adresu dp-informatika@azoo.hr. putem vašeg AAI@edu.hr korisničkog računa (@skole.hr)

Organizacija natjecanja

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.