Prijave projekata i upload za razvoj softvera

Prijave projekata i upload za razvoj softvera

22. siječnja 2018. u 17:15

Prijave projekata i upload za kategoriju razvoj softvera su otvoreni.

Voditelji projekata već sada mogu započeti s prijavama svojeg projekta. Ostali članovi projektnog tima se prijavljuju tek nakon što se prijavi sam projekt. Prijava se odvija preko stranice projekta (url adrese) kada ga jednom kreirate.

Prijave projekata i upload za Razvoj softvera otvoreni su do 17 sati, 5. veljače 2018. (ponedjeljak), a od tog termina pa do 22 sata, 10. veljače 2018. (subota) biti će otvorena mogućnost uploada izvornog koda projekta, a o čemu ćete biti naknadno obaviješteni.

Molimo vas da na vrijeme prijavite projekte i izvršite upload jer se naknadni zahtjevi neće uvažiti.

Napominjemo da softverski radovi koji do zadanog datuma na poslužitelju ne sadrže svu potrebnu dokumentaciju (tehnička dokumentacija, screen cast), neće ući u izbor za natjecanje na državnoj razini.

Svim natjecateljima u kategoriji Razvoj softvera koji izvrše upload dokumentacije i screen casta, od 7. veljače u 19 sati do zatvaranja državnog natjecanja će biti omogućen pristup dokumentaciji i screen castu svih radova prijavljenih na natjecanje.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja molimo da se obratite državnom povjerenstvu na adresu dp-informatika@azoo.hr putem vašeg AAI@edu.hr korisničkog računa (@skole.hr)

Puno sreće u izradi vaših softverskih radova!

Organizacija natjecanja.

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.