Prijave projekata i upload za razvoj softvera

Prijave projekata i upload za razvoj softvera

26. siječnja 2015. u 10:50

Prijave projekata i upload za kategoriju Razvoj softvera su otvoreni.

Natjecatelji, voditelji projekata, već sada mogu započeti s prijavama novog projekta. Ostali članovi projektnog tima se prijavljuju tek nakon što se prijavi sami projekt. Prijava se odvija preko stranice projekta kada ga jednom kreirate.

Prijave projekata i upload za Razvoj softvera otvoreni su do 13. veljače u 20.00h, a odmah nakon 13. veljače prijave projekata se zatvaraju no mogućnost izmjene uploada dokumentacije, prezentacije i screencasta biti će otvorena do 19. veljače 2015. u 22:00 h.

Primjeri: dokumentacija, screencast

Svi radovi u kategoriji razvoj softvera trebaju biti prezentirani županijskom povjerenstvu.

Napominjemo da softverski radovi koji na poslužitelju ne sadrže svu potrebnu dokumentaciju (tehnička dokumentacija, power point prezentacija, screen cast) do zadanog datuma neće ući u izbor za natjecanje na državnoj razini.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja obratite nam se porukom na facebook stranici, na našem forumu ili mailom, koristeći se AAI identitetom (@skole.hr), na info@infokup.hr

Puno sreće u izradi vaših softverskih radova!
Vaš Infokup tim

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.