Obavijest za natjecatelje, mentore i povjerenstva

Obavijest za natjecatelje, mentore i povjerenstva

13. siječnja 2015. u 10:30

Poštovani natjecatelji, mentori i članovi povjerenstva, molimo vas da pročitate kratku obavijest u kojoj smo sumirali vaše zadatke prije početka školskog natjecanja.

Mentori
- Kako bi vaši učenici sudjelovali na natjecanju vi morate biti prijavljeni kao mentor te vas tek tada vaši učenici, prijavom, mogu odabrati.
- Nakon što vas učenik odabere za mentoar, dobivate obavijest te putem kontrolne ploče prihvaćate ili odbijate pojedinog natjecatelja.
OVO JE POSEBNO VAŽNO!!! Molimo vas da na vrijeme prihvatite vaše natjecatelje, jer ukoliko do 20.1.2015 do 22:00 vaš učenik nije prihvaćen, prijava se odbija i učenik ne sudjeluje na natjecanju ove školske godine.

Natjecatelji
- Prijave za natjecanje su otvorene do 20.01.2015 godine u 22.00h, molimo vas da se ukoliko niste, do navedenog roka, prijavite u sustav.
- Molimo vas da provjerite na vašem profilu (klik na ime i prezime u desnom gornjem kutu) jeste li ste prijavljeni na natjecanje u željenoj kategoriji. Ukoliko niste, prijavite se i odaberite mentora.
- Molimo učenike koji su se prijavili, a mentor im nije odobrio prijavu, da ga podsjete da ih mora prihvatiti u sustavu, kako bi imali pravo sudjelovanja na natjecanju.

Školsko povjerenstvo
_ Kako bi se prijavili kao član školskog povjerenstva obratite se odgovornoj osobi vaše županije kako bi vam poslala tajni link za prijavu.
- Odgovorna osoba školskog povjerenstva mora biti djelatnik škole (ne mora biti ravnatelj, može biti bilo koji djelatnik). Broj članova povjerenstva uz odgovornu osobu nije određen (ovisi o potrebama škole, broju učenika itd..).
- Odgovorna osoba školskog povjerenstva mora biti prijavljena na sustav za natjecanje i mora pratiti obavijesti koje će se pojavljivati na sustavu. Podatke o osobi odgovornoj za preuzimanje zadataka ravnatelj škole dostavlja odgovornoj osobi županijskog povjerenstva.(poštom, mailom ili slično)

Županijsko povjerenstvo
- Molimo odgovorne osobe županijskih povjerenstava da u sustavu prate prijave školskih povjerenstava u svojoj županiji, da ih na vrijeme prihvaćaju te postavljaju odgovorne osobe školskih povjerenstava.
- Svaka škola mora imati postavljenu odgovornu osobu prije početka školskog natjecanja u protivnom škola neće imati pristup zadacima.

[i]Ukoliko imate problema sa prijavom na natjecanje, postupak možete pronaći ovdje.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja obratite nam se porukom na facebook stranici, na našem forumu ili mailom, koristeći se AAI identitetom, na info@infokup.hr

Vaš Infokup tim.

Upozorenje korisniku

Detektirali smo da koristite preglednik koji nije podržan na portalu. Molimo vas da instalirate osvježenu verziju vašeg browsera te nakon toga ponovo posjetite naš portal.

Listu najpopularnijih preglednika možete pronaći ovdje.